Dap De Drie Biggetjes team 2017-12-13T13:31:57+00:00

Niki Vandermeulen

Hallo, ik ben Niki Vandermeulen en oudste big van ‘De 3 Biggetjes’.
Ik ben in 1994 afgestudeerd als dierenarts aan de UGent en ben direct beginnen werken bij Marjon Van Der Poel bij DAP Marki in de Bethaniëlei in Schilde. Na enkele jaren heb ik me hier, in de Jukschot 47 te Zoersel, gevestigd.

Mijn interesses gaan vooral uit naar medische beeldvorming (echo en RX) en het manken bij de hond. Maar eigenlijk interesseert alles me over hond en kat. Daarom deed ik er nog een extra studie bij m.n. Vakdierenarts Kleine Huisdieren.
Naast fulltime dierenarts ben ik ook nog echtgenote en moeder van drie kinderen. Een hond, een kat en drie paarden zorgen ervoor dat ik gemotiveerd blijf om m’n job uit te oefenen.

M’n hobby’s zijn sporten, vooral lopen maar ook fietsen, paardrijden, zwemmen, wandelen, … het kan me allemaal bekoren.

Dominique De Schutter

Ik ben Dominique De Schutter en ben van kleins af aan bezeten door dieren. Het feit dat Ik geboren ben op Werelddierendag en mijn naamdag samen valt met Wereldkattendag is voor mij geen toeval. De keuze om voor dierenarts te gaan studeren was dan ook al vroeg gemaakt. Als dierenarts wil ik een extra steentje kunnen bijdragen aan het verhelpen van dierenleed. In deze praktijk kan ik mijn droom waarmaken door me ten volle in te zetten voor de zwerfkatjes. Daardoor is de zwerfkattenpopulatie in de omliggende gemeentes enorm gedaald en kregen vele arme stakkertjes een warm nest.

Thuis wordt ons huisje gevuld door twee schatten van Ragdollkatten (Strudel en Biscuit) en in de wei wacht mijn trouw fjordenpaard (Eclair) tot we er samen op uittrekken voor een grote tocht.

Als dierenarts spits ik me toe op dermatologie en algemene kattengeneeskunde. Verder ben ik fier in 2017 te mogen afstuderen als Felinova Cat Coach waardoor jullie bij mij ook terecht kunnen voor alle kattengedragsproblemen.

Dhana Leemans

Ik ben Dhana en de nieuwste big binnen dit team.
Ik ben afgestudeerd aan de UGent Faculteit Diergeneeskunde in 2017. Vlak voor mijn laatste jaar ben ik een jaar gaan reizen en heb ik ervaring opgedaan met diverse diersoorten in het buitenland. Ik hielp verschillende keren in Egypte met de verzorging van straatkatten en -honden. Ik vertoefde meerdere maanden in Afrika en was er onder andere betrokken bij de medische zorg van jachtluipaarden, hyena’s en buffels.

Hier in de praktijk sta ik klaar voor de algemene verzorging van jullie huistijgers en zetelwolven. Verder heb ik interesse in chirurgie en hoop ik mij daar de komende jaren verder in te verdiepen.

Auke Van Goethem

Ik ben Auke en mag als assistente deel uitmaken van dit geweldige en knotsgekke team.

Mijn passie voor dieren stroomt al door mijn aderen van bij de geboorte.
Al van in mijn kinderjaren hadden we thuis huisdieren en mijn ouders zijn ook grote dierenvrienden. Ik was als kind reeds lid van Greenpeace en Gaia en droomde ervan alle diertjes van de wereld te redden. In 2004 redde ik mijn eerste hondje Hera uit Griekenland die 13 jaar lang mijn metgezel bleef. Ik heb mijn passie mogen verder zetten bij SHIN (Spaanse Honden in Nood) waar ik als vrijwilliger werkte en zo adopteerde ik mijn twee Spaanse viervoeters.

Drie jaar geleden kwam ik, vol motivatie, bij Niki en Dominique terecht en mocht hun team aanvullen.
Het enthousiasme en spontaneïteit van de dieren, de vele onschuldige oogjes, de talloze kwispelende staartjes, de nood aan een verzorgende hand … en uiteindelijk … de dankbaarheid, daar doe ik het voor en dat maakt dat ik er iedere dag met plezier voor opsta.